CMB Ravintolat

Ravintola-ala on tunnetusti kilpailtu ja haastava toimiala, jossa menestyminen edellyttää paitsi laadukasta asiakaspalvelua ja huipputason ruokakokemusta, myös vahvaa työnantajabrändiä. Työyhteisön tuki ja työntekijöiden tyytyväisyys heijastuu suoraan asiakaskokemukseen, ja tämä on yksi keskeisistä tekijöistä ravintolaryhmän menestyksessä. Työntekijöiden kehittäminen ja heidän ammattitaitonsa jatkuva ylläpitäminen ovat avainasemassa, kun puhutaan pitkäjänteisestä menestyksestä ravintola-alalla. Kouluttaminen ja urakehityksen tukeminen lisäävät työntekijöiden osaamista, mutta myös sitouttaa heidät yritykseen, mikä puolestaan esimerkiksi vähentää henkilöstön vaihtuvuutta.

CMB Ravintolat on 12 toimipaikan muodostama ravintolaryhmä, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on n. 13 miljoonaa euroa ja joka työllistää keskimäärin 100 henkilöä. Tarjoamme työntekijöillemme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme. Panostamme henkilöstöömme tarjoamalla koulutusta ja mahdollisuuksia urakehitykseen talon sisällä. Mikäli omaat ammattitaitoa ja pelisilmää, ota meihin rohkeasti yhteyttä – etsimme jatkuvasti asiakaspalvelun ammattilaisia reippaaseen tiimiimme! Tutustu meihin työnantajana ja lue lisää: cmb.fi/hae-toita

Ammattilaiset ovat ravintolan sydän

Laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on kiistatta hyvän ravintolakokemuksen ytimessä. Oikean asenteen ja pelisilmän omaavat työntekijät ovat avainasemassa luomaan unohtumattomia kokemuksia asiakkaille. Tämä ei ainoastaan vahvista asiakassuhteita, vaan myös edistää ravintolan markkinointia: kokemusten jakaminen esimerkiksi blogeissa ja puskaradiossa sekä palautteen antaminen ja huomioiminen on korvaamaton voimavara ravintola-alalla.

CMB Ravintolat tarjoaa asiakkailleen laajan kirjon erilaisia ruokailukokemuksia eri keittiöiden kautta, aina perinteisestä suomalaisesta keittiöstä kansainvälisiin ja moderneihin makuihin. Tämä monipuolisuus on myös yksi yrityksemme menestyksen kulmakivistä. Asiakkaamme arvostavat vaihtoehtojen runsautta ja vapautta valita eri ravintoloiden välillä tilanteen ja omien mieltymystensä mukaan. Kykymme tarjota korkeatasoista palvelua ja laadukasta ruokaa kaikissa ravintoloissamme on merkittävä tekijä, joka erottaa meidät alan muista toimijoista. Laadun varmistaminen vaatii jatkuvaa panostusta ja sitoutumista: tämä näkyy niin raaka-aineiden valinnassa kuin ruoan valmistuksessakin. Asiakkaat palaavat mielellään ravintoloihin, joissa he tietävät saavansa koko paketin.

Related Articles